Skip to content

Retourneren

Mocht het product niet naar wens zijn of heb je een andere reden dan is het uiteraard mogelijk om de bestelling terug te sturen voor een ander artikel of het geld terug te laten storten. Na levering van het product heb je 7 dagen de tijd om het terug te sturen. Gebruik hiervoor het retourformulier en zorg er altijd voor dat je het pakketje verstuurt met een track & trace code.

Na ontvangst van jouw retourzending ontvang je binnen 2 werkdagen bericht en wordt het bedrag teruggestort op de rekening waarmee betaald is. Verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening tenzij er een fout is vanuit ons.

Milieu

Er wordt tegenwoordig steeds meer online besteld maar er wordt ook veel retour gestuurd om diverse redenen. Twijfel je daarom of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op. Dit scheelt misschien een retour en spaar je het milieu!

Retourprocedure

Meld binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling de retourzending online aan door het formulier op  deze pagina in te vullen.

Verpak het artikel in de originele doos of verzendzak en voeg een kopie van de factuur toe.

Breng het pakket naar een verzendservice naar keuze. De verzendkosten zijn voor eigen rekening, tenzij het een fout vanuit onze kant betreft.

De geretourneerde artikelen worden verrekend na ontvangst en verwerking. Je ontvangt hiervan binnen 14 dagen per e-mail een bevestiging.

Retouradres

Zippi Design
Lijndraaierhof 12
1431 DC Aalsmeer