Skip to content

Creëer een sfeervol Terras of interieur
met de juiste styling

Joseph aan de Poel, inmiddels een begrip in Aalsmeer en omstreken, heeft onlangs een volledig nieuw terras aangelegd waarbij naast de gezelligheid comfort en styling voorop staan. Om dit prachtige terras extra kleur te geven heeft Joseph aan de Poel gekozen voor Zippi Design kussens met zomerse kleuren. Aangezien deze kussens verweven zijn met Teflon (vuil- en water afstotend) zijn dit niet alleen een prachtig kussens maar ook zeer geschikt voor horeca doeleinden. 

Zippi Design beschikt over een groot aantal stoffen en allerlei basis- maar ook trendy kleuren zodat er altijd iets bij jouw interieur of terras past.

Ben je jouw horeca onderneming aan het inrichten of restylen en wil je graag weten hoe jij de juiste setting kunt creëren. Neem dan contact met ons op, wij komen graag bij jouw langs.

Esther van  den Heuvel 

E- esther@zippidesign.nl 

T- 0642253749

Als horecaondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk gastvrijheid is. De sfeer en uitstraling spelen een grote rol voor jouw gasten. Met jouw interieur of terras wil je in een oogopslag gasten aantrekken en laten zien dat je een heerlijke plek hebt gecreëerd waar iedereen zich op zijn/haar gemak voelt. Horeca interieur- en terras styling vraagt om een andere aanpak dan het inrichten van je eigen woonkamer.

Gasten in een restaurant willen comfortabel zitten terwijl ze zich culinair laten verrassen en als de zomer aanbreekt moet een strandpaviljoen gereed zijn voor de eerste strandgasten. De loungesets staan klaar en daar horen natuurlijk wel kwalitatieve kussens bij, die bij de uitstraling van jouw Beach club passen. De kussens in een horecagelegenheid moeten aan andere eisen voldoen dan de sierkussen bij jou thuis op de bank. Deze kussens worden zowel binnen als vaak buiten vaak intensief gebruikt, er wordt op geknoeid en er wordt minder zorgvuldig mee omgesprongen. Reden te meer om te kiezen voor de kwaliteit en duurzaamheid van Zippi Design! 

De juiste uitstraling voor jouw onderneming

Een horecaonderneming bestaat uit ontzettend veel verschillende facetten. Eén daarvan is het interieur. Hoe zorg je ervoor dat gasten zich direct op hun gemak voelen en zich welkom voelen. Kortom, hoe kun je met de juiste horeca interieur styling gastvrijheid creëren? Afhankelijk van het soort onderneming bepaal je de setting. Misschien kies je voor een luxe, stijlvolle uitstraling. Kortom, naast gezellige zitplekken wil je ook accessoires en sierkussens om het geheel mee af te maken die bij jouw stijl passen. De sierkussens die je bijvoorbeeld op een hotelbed neerlegt zijn erg bepalend voor de eerste indruk van gasten. Dit is het eerste dat ze zien als ze de hotelkamer binnenstappen. Deze eerste indruk kun je maar een keer maken, dus zorg ervoor dat alles tiptop in orde is en dat de sierkussens perfect aansluiten bij de rest van de kamer. Met sierkussens kun je gemakkelijk jouw horecaonderneming een andere ‘look’ geven zonder grote aanpassingen te hoeven doen. Zo kun je met sierkussens met de seizoenen of hippe trends meegaan. Laat je gasten zien waar je voor staat!

De ‘finishing touch’ voor jouw horeca interieur styling

Als je serieus met horeca interieur styling aan de slag gaat is het belangrijk dat je accessoires, kussens en materialen zoekt die bij de uitstraling van jouw bedrijf passen. Details zijn erg belangrijk als het om styling gaat. De juiste accessoires en combinaties kunnen een unieke indruk achterlaten en gasten aantrekken. Sierkussen zijn ideaal om sfeer aan jouw locatie aan te brengen. Kussens maken het geheel echt af. En daarom speelt de maat of kleur een belangrijke rol.

Zippi Design beschikt over verschillende soorten stoffen en allerlei basis en trendy kleuren zodat er altijd iets bij jouw interieur of terras past en de gast uitnodigt om plaats te nemen.

Ben je jouw horecaonderneming aan het inrichten en wil je weten hoe jij de juiste setting kunt creëren?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij komen graag bij je langs!